Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Καλλιεργώντας τη φιλαναγνωσία: Πραγματικότητες και προοπτικές»

7 Μαρτίου έως 9 Μαρτίου 2013 

   Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών οργανώνουν Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: 
«Καλλιεργώντας τη φιλαναγνωσία: Πραγματικότητες και προοπτικές» 
   Η τελετή έναρξης του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013 και ώρα 17.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30). Οι εργασίες του συνεδρίου, που θα διαρκέσει έως και τις 9 Μαρτίου 2013, θα συνεχισθούν στο Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης» (κεντρικό κτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών). 
To Aναλυτικό Πρόγραμμα 


Πηγή:http://socialpolicy.gr/

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθύμηση σχετικά με την υποβολή σχολίων:

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή ενδέχεται ορισμένοι επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα ιστολόγια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται, μόνο ενώ και εφόσον, είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την τρέχουσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...