Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Το Ιστολόγιο "Κοινωνικοπολιτικοί Διαλογισμοί", σας εύχεται το ελπιδοφόρο μήνυμα του ερχομού του νέου χρόνου, να δώσει σε όλους μας , μία νότα αισιοδοξίας σε αυτή τη  δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας αλλά και για όλη την ανθρωπότητα.
Εύχομαι σε όλους τους φίλους και επισκέπτες του ιστότοπου, το 2013 να είναι ένα έτος ξεχωριστό, δημιουργικό, και  παραγωγικό με υγεία για όλο τον κόσμο, γεμάτο φώς, χαμόγελα χαράς, αγάπη και ευτυχία. Ας
αποχαιρετήσουμε τον γέρο χρόνο και μαζί με αυτόν ό,τι μας πλήγωσε, στεναχώρησε και μας χάλασε...
Γι'αυτό λοιπόν εμπρός με χαμόγελο..   :)

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθύμηση σχετικά με την υποβολή σχολίων:

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή ενδέχεται ορισμένοι επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα ιστολόγια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται, μόνο ενώ και εφόσον, είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την τρέχουσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...